Sanne van Drenth

Sanne is een inspirator voor haar professionele- en persoonlijke omgeving en voor zichzelf. Zij probeert het unieke in ieder mens te ontdekken, dit en iedere kwaliteit uit een ieder te kietelen. Verder onderzoekt ze het pad en is bereid een eindje met je mee te lopen en op een gegeven moment de hand los te laten waarop de ander zijn eigen stappen gaat zetten. Dit doet ze met groepen en met individuen in haar eigen praktijk voor training en coaching. Sanne doet dit vanuit een optimistische kijk naar het leven en positief denken. Haar kracht is denken in mogelijkheden en oplossingen. Voor haar is het belangrijk om te onderzoeken in wat er niet gezegd wordt.

Sinds 2014 is ze werkzaam als intern coach, teamcoach en trainer op een school voor VMBO en Praktijkonderwijs. Daarvoor werkte zij als docent, gedragstrainer en coach binnen een Reboundvoorziening voor jongeren die tijdelijk binnen het regulier onderwijs niet functioneerden. De loopbaan van Sanne startte in het basisonderwijs, waar haar nieuwsgierigheid naar gedrag en handelen haar motiveerde om zich hierin te verdiepen.

In 2009 heeft zij naar aanleiding van de opleiding tot synergetisch trainer/coach een eigen praktijk opgericht: 'Rhea Training & Coaching'. Ze ontvangt hier cliënten met een hulpvraag op het gebied van persoonlijk welbevinden en verzorgt onder deze naam ook trainingen en teamcoaching op locatie. Sanne heeft zich bekwaamd op verschillende gebieden door het volgen van cursussen en opleidingen, zoals systemisch werken en loopbaancoaching. Sinds 2016 is ze geregistreerd teamcoach bij ST!R.